Verslag over het gebruik van Ecoholic rietjes bij #Food

You are here

Verslag over het gebruik van Ecoholic rietjes bij #Food

Ecoholic: Hi Dave, hoe loopt het met de rietjes?
 
Goed! We plaatsten onze eerste bestelling 6 maanden geleden, 500 stuks, en tot op heden komen we toe. Eigenlijk hebben we er wat teveel gekocht, door de duurzaamheid kunnen we ze zeer lang hergebruiken, wat ons eigenlijk een grote overschot laat aan ongebruikte rietjes, maar we zetten deze binnenkort op de kaart om onze  klanten de mogelijkheid te geven hun persoonlijk #food rietje te kopen, zo hebben ze hun eigen ecologisch rietje met de naam van onze zaak.
 
Ecoholic: Hoe worden deze gereinigd bij jullie?
 
Wij verkiezen om ze even uit te koken op eind van onze service, we zijn er ons van bewust dan vaatwas voldoende is voor een hygienisch resultaat, maar kiezen toch voor dat extratje.
 
 
Ecoholic: Wat met de reacties van de klanten?

Iedereen​ is dolenthousiast over de rietjes en zien het als een positieve aanpassing (we hadden vroeger al papieren rietjes en PLA-rietjes, maar de papieren werden zompig en de PLA vonden we te weinig ecologisch uitzien. Ze vinden het mondgevoel aangenaam en de gravering van de naam geeft een leuke, persoonlijke touch aan het geheel. Ze passen perfect in ons concept en zeker in onze tropische cocktails en mocktails, maken ze het totaalplaatje volledig. (Glimlach)

http://www.hashtagfood.be/ 
Dankjewel Dave.

At Ecoholic we try to make the world a better, greener place by providing logo branded bamboo straws. Become an early adopter and transition from plastic to bamboo while advertising your business in an ecological way. Choose to make a change!