Ecoholic Bamboe rietjes, de beste investering ter vervanging van de plastiek rietjes in de horeca. Waarom?

You are here

Ecoholic Bamboe rietjes, de beste investering ter vervanging van de plastiek rietjes in de horeca. Waarom?

De rietjes van Ecoholic kunnen in eerste instantie best duur lijken, maar indien je je even verdiept in de eigenschappen, blijkt dit de beste investering te zijn die je op de markt kan treffen.

De kostprijs van de bamboe rietjes draait rond de 1euro/stuk, naar gelang de hoeveelheid afgenomen wordt. Indien je dit vergelijkt met anderen alternatieven zoals, karton, papier, pasta en andere zit je weliswaar op een groot prijsverschil.

Het verschil zit hem in de herbruikbaarheid. Alle andere alternatieven zijn wegwerp en hebben een gemiddelde kostprijs van 0.025 euro stuk. Dit lijkt in eerste instantie een betere aankoop, maar indien je even verder rekent, blijkt dit absoluut onwaar te zijn.

Indien je 40 drankjes seveert met wegwerprietjes, ben je 1 euro kwijt. De Bamboe rietjes van Ecoholic zijn binnen en buiten gepolijst, en zijn daar enigen op de markt. Dit garandeert een herbruikbaarheid van 200x plus, zonder dat er slijtage aan de bamboe rietjes komt. Bovendien staat je logo op de rietjes.

Andere unieke eigenschappen van deze bamboe rietjes:

  • Handgemaakt (geen massaproductie)
  • CO2 neutraal transport label door Vincotte (ecologische voetafdruk 0.0)
  • Geselecteerde bamboe tussen de 1500 verschillende soorten op hardheid en kwaliteit
  • Worden niet zacht
  • Osmose vaatwas bestendig

Neem zeker een kijkje op de blog en/of website voor meer informatie

www.ecoholic.org

Ecoholic.

At Ecoholic we try to make the world a better, greener place by providing logo branded bamboo straws. Become an early adopter and transition from plastic to bamboo while advertising your business in an ecological way. Choose to make a change!